Juventus je blizu zatvaranja dogovora sa tri igrača koji napuštaju klub, dok je dogovor za transfer Federica Chiesa samo stvar detalja sada tvrdi Fabrizio Romano.

Špekulacije su bile snažne ove sedmice, što je naš klub povezalo sa prelaskom Chiese u Torino iz Fiorentine. Romano tvrdi da će to biti pozajmica sa pravom otkupa za 50 miliona evra.

(Photo Juventus.com)

Ovaj pouzdani sportski novinar takođe tvrdi da će Mattia de Sciglio i Hans Nicolussi Caviglia uz Douglasa Costu, koji je već na medicinskim pregledima i danas će potpisati.

Ovo najverovatnije znači da će se Chiesa sa internacionalne pauze vratiti sa šansom da zaigra u postavi zajedno sa Dejanom Kulusevskim, Paulom Dybalom, Cristianom Ronaldom i Aaronom Ramseyem. Biće to jedan od najzastrašujućih napada u svetu fudbala.

Iako se povezivao sa prelaskom u Premier ligu ovoga leta, Costa se ipak vraća u njegov stari klub na pozajmicu.

Mladi Caviglia se nada da će uspeti pronaći za sebe neku minutažu u prvoj ekipi na pozajmici u Parmi. Ovaj 20-godišnjak je prošle sezone odigrao 27 utakmica u Sere B i postigao 1 pogodak uz 6 asistencija te tako pomogao Perugi-i da izbegnu relegaciju. Ipak, mladi igrač se ne nalazi u planovima Andrea Pirla za prvi tim.