Treću godinu uzastopono srpski reprezentativac dolazi u vezu sa torinskim gigantom. Ove sezone Srbin igra sjajno u dresu Lazia, a sinoć je postigao maestralan gol u porazu svoje ekipe od Atalante.

Kako prenose italijanski mediji, Luciano Moggi bivši funkcioner Stare dame, koji sada radi kao stručni konsultant na jednoj Italijanskoj televiziji. U emisiji tokom prenosa utakmice, prokomentarisao status srpskog veznjaka. Skoro sam siguran da će Milnković-Savić otići u Juventus. Ima usmeni dogovor sa Paraticiem”

Moggi jako ceni srpskog igrača, što govori i njegova skorašnja izjava: “To je Igrač koji bi bio standardan u ekipi Marizio Sarria koji ove sezone ima puno poteškoća u veznom redu. Sergej bi mogao igrati na više pozicija u sredini, prilagođavajući se savršeno potrebama trenera.”

Videćemo u narednom periodu da li će se realizovati i ovaj transfer i po kom principu. Da li će ponovo biti ponuđen novac 60-70 miliona uz igrače ( Bernardeschog, De Sciglia, Rugania… )

U dosadašnjem delu seozone Sergej je odigrao 32 utakmice u svim takmičenjima , uz 6 golova i 7 asistencija , osvojio Supercup upravo u duelu sa Juventusom, gde je bio jedan od najboljih na terenu.

Lolito je predhodnih godina bio veoma tvrd i tražio ogroman novac uz razne bonuse. Juventusu je potreban kompaktan vezni red. Danas je završen veliki posao sa Barcelonom. Očekuje nas veoma zanimljiv Mercato !

Fantastičan pogodak protiv Atalante možete pogledati na videu: