Bianconeri su već ranije osigurali titulu Serie A i pre putovanja u Sardiniju, ali su se ipak nadali boljem rezultatu nego porazu 2-0, golovima 20-godišnjeg Luce Gagliano-a i Giovanni Simeone-a.

“Problem je što smo mi jedini tim u Evropi koji mora igrati pet utakmica u 12 dana“, rekao je Sarri za DAZN.

(Photo credits to Juventus official website – Juventus.com)

“Videćemo kako smo sutra i da li će biti potrebe da izvedemo U-23 tim na teren za vikend, tako da svi mogu dobiti po malo odmora.”

“Kada je u pitanju volja i motivacija, bio je ovo atipičan meč i ne može se uzeti u obzir kao ostatak sezone. Igramo dobro na dodavanja, ali brzina kojom lopta kruži je problem. Spora dodavanja samo olakšavaju stvari za protivnika.”

“Imali smo devet igrača izvan terena danas zbog povreda, tako da očito imam neke sumnje pred utakmicu protiv Lyona. Videt ćemo ko će se oporaviti.”

“Pričao sam sa Cristianom pre utakmice, delovao je veoma motivisano i želeo da igra. Bio je pun entuzijazma i osećao se dobro. Doneli smo odlluku zajedno, on poznaje svoje telo bolje od ikoga.”

⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️

https://www.instagram.com/p/CDQ65-DB8IK/?igshid=1udq5zt15cznr

“Ronaldo je instiktivan i ne uklapa se najbolje u svako taktičku ulogu,što je takođe njegova snaga, ali to takođe znači da se ostali igrači moraju prilagoditi Cristianovim kretnjama. Radili smo to dobro nkoliko puta ranije, ali večeras nije bilo dobro.”