Maurizio Sarri kaže kako mu je drago što je Gonzalo Higuaín uspeo da postigne pogodak nakon teškog perioda koji je iza njega .

Argentinac je postigao treći gol u pobedi Juvea od 4-0 protiv desetkovanog Lecce-a, nakon što je dugo vremena odsustvovao sa terena zbog povrede.

(Photo credits to Juventus official website – Juventus.com)

“Bila je to teška utakmica, imali smo poteškoća na početku, ali onda smo ‘dali gas do daske’ u završnici prvog poluvremena”, rekao je Sarri ‘Sky’.

“Igranje svaka tri dana nam donosi slične pristupe, ali brojčana prednost nam je dozvolila da budemo bolji od pritivnika, koji je takođe bio umoran u drugom delu”

“Video sam dobar mentalitet jer smo nastavili napadati do kraja. Sada moramo nastaviti tako kako bi dobili rezultate.”

“Vezni igrači su uradili jako dobar posao igrajući veoma visoko.”

“Trenutno se branimo dobro na timskom nivou, De Ligt je odigrao odličnu utakmicu. Na početku smo ‘patili’ na sredini terena.”

“Bentancur je igrao glavnu ulogu, bio je prvi koji je reagovao i Pjanić je sve više ‘rastao’ kako su vreme prolazilo. Izmena Rabiota? Trebalo nam je više širine.”

“Douglas Costa na klupi je izvanredno oružje, pogotovo kada je protivnik umoran.”

“Higuaín? Imao je težak period na ličnom i globalnom nivou. Virus ga je jako pogodio te je imao sitne povrede. Sada se vratio i jako mi je drago što je odmah postigao pogodak. On će nam mnogo doneti u završnici sezone.”