Cristiano Ronaldo srušio je rekord Serie A te postao prvi igrač koji je postizao golove u ligama Engleske, Španije i Italije, ali ipak insistira da je najvažnija stvar videti kako tim pobeđuje.

Portuglaska superzvezda je postigla dva pogotka u pobedi Bianconera nad Laziom 2-1, što znači da im je potrebna pobeda večeras da overe devetu titulu zaredom.

(Photo credits to Juventus official website – Juventus.com)

“Znali smo da će utakmica protiv Lazia biti teška , tima koji ima sjajnu sezonu, ali smo znali i da je ovo velika šansa da ostvarimo pobedu kod kuće. Veoma smo srećni.”

Ronaldo je postao najbrži igrač koji je postigao 50 golova u Italiji, za što mu je bila potrebna samo 61 utakmica, oborivši rekord koji je prethodno držao Andriy Shevcenko u 69 utakmica sa Milanom.

“Rekordi su uvek važni, ali najvažnija stvar je da tim pobeđuje. Imamo fenomenalnu ekipu i to smo danas opet pokazali, iako uvek želimo da se dodatno poboljšavamo i podižemo skalu.”

“Te stvari su lepe, ali titula prvaka je prirodna stvar koja dolazi uz obavezu da postižete golove za pobedu tima.”

“Preostale su nam još četiri utakmice i ne smemo pogrešiti uprkos što znamo koliko je Seria A teška. Tim svakako radi dobro.”