Uprkos suprotnim špekulacijama, novinar ‘Sportmediaseta’, Gianni Balzarini, tvrdi kako će Cristiano Ronaldo i Paulo Dybala definitivno ostati u Juventusu, bazirano na informacijama koje on ima.


Gianni Balzaraini iz ‘Mediaseta’ govorio je direktno sa svog Youtube kanala o budućnosti dvojice igrača, Cristiana Ronalda i Paula Dybale.

“Ronaldo i Dybala? Rečeno mi je da ne idu nigde. Očito, kada govorim u množini, mislim na dva igrača o kojima se trenutno najviše govori, a to su Ronaldo i Dybala.”

Balzarini još tvrdi kako su tvrdnje o prelasku Ronalda u Barcelonu takođe izmišljotine te da će Portugalac ispoštovati svoj ugovor sa Bianconerima.

“Obojica čuju razne stvari. Neko je čak izmislio da je Juve ponudio Cristiana Barceloni Takve stvari jednostavno ne postoje, mogu izmisliti sve osim toga. Možda postoji mogućnost da je Jorge Mendes ‘razgledao uokolo’, ali ono što mi je rečeno jeste da CR7 ne ide nigde. On će ispoštovati svoj ugovor sa Juventusom bar još jednu godinu.”

Dybalina budućnost je trenutno na ‘čekanju’. La Joya i klub žele nastaviti saradnju, ali igrać želi platu od 15 miliona evra godišnje, dok Juve nudi 8 miliona evra plus bonuse.

Svejedno, Balzarini izveštava kako Dybala neće napustiti klub ovoga leta jer njegov trenutni ugovor vredi do naredne 2022. godine.

“Isti odgovor sam dobio na priče o Dybali: rekli su mi da ne napušta. Vrše se pregovori za novi ugovor koji nisu kratki, ali setimo se da mu ugovor ne ističe 2021. već 2022. godine. Dakle ima mnogo vremena da razmisli o obnovi ugovora iako je jasno da Dybala ima veoma snažne ambicije koje se poklapaju sa nekim od najvećih fudbalera ovde.”