Brazilska legenda Rivaldo veruje da neki agenti već sanjaju o Messiu i Ronaldo u Juventusu, prativši navode kako Argentinac možda napušta Barcelonu.

Nekoliko raznih medija iz Španije sugeriše kako bi Messi mogao napustiti Barçu nako isteka njegovog ugovora u junu 2021. godine, navodeći kako je nezadovoljan potezima klupske uprave.


U razgovoru za ‘Betfair’, bivši napadač Barcelone Rivaldo veruje kako neki već sanjaju o tome da se Messi pridruži Ronaldu u Juventusu.

“Ukoliko razmišljate o napuštanju kluba, onda moraju postojati neki problemi u svlačionici Barcelone i možda je on umoran od svih glasina koji kruže okolo kluba poslednjih meseci.”

“Kada mu ugovor istekne, on će imati 34 godine, ali sa njegovom klasom mislim da bi još uvek mogao bez problema da igra u Premier ligi Engleske.”

“On ima pravo da se sjedini sa Pepom Guardiolom u Manchester Cityu ako to želi. To bi moglo biti primamljivo za njega jer su zajedno izgradili veliku grupu u Barceloni.”

“Verujem kako neki agenti već sada sanjaju o tandemu Messi-Ronaldo u Juventusu. Bio bi to veliki “boom” i mislim da bi Juventus brzo povratio uloženi novac zahvaljujući podsticaju koji bi dobili od marketinga.”

“Bili bi to nešto istorijsko videti ih zajedno i mislim da bi mnogi sponzori to želeli, tako da postoji mogućnost.”