Fudbalski super agent Mino Raiola je potvrdio kako će Paul Pogba ostati u Manchester Unitedu, uprkos navodima da ga Juventus pokušava dovesti.

Bianconeri su navodno pokušavali vratiti Francuza u Torino ovoga leta u mogućoj razmeni za Federica Bernardeschog ili Douglasa Costu.

U razgovoru za ‘Sky Sport Italia’, Mino je potvrdio da će Pogba ostati u Manchesteru, dok Matthijs De Ligt takođe ostaje u Torinu.


“Pirlo u Juventusu? To je lepo iznenađenje jer klub koji je osvojio mnogo toga kao Juve, svaki trener je kritikovan od strane navijača i ostalih. Ukoliko Pirlo učini da tim igra kao što je on igrao, onda neće biti mesta, čak ni za Guardiolu.”

“Pogba ostaje u Manchester Unitedu i mislim da pokušavaju produžiti njegov ugovor. Diskutovaćemo o tome uskoro, bez stresa.”

“Bernardeschi? On je veoma svestan onoga što je bio i šta želi raditi. U skorije vreme sam dosta pričao sa njim i sviđa mi se jer sam video momka koji se još uvek nije predao.”

“On razume da njegova karijera nije pri kraju. Videćemo. Verujem da je on igrač koji može biti u Juveu. Ipak, ukoliko postoje bolje opcije, onda ćemo proceniti sve, Juve ili drugu bolju opciju.”

“Uvek sam tu da procenjujem stvari. Nikada nisam zatvorio vrata ničemu što bi moglo biti zanimljivo za igrača te ću to takođe napraviti i za Bernardeschog.”

“Verujem da Juve još uvek računa na njega i pre svega tu je izazov za njega sa novim trenerom i sa novim sistemom igre. To su novi izazovi koje bi on trebao probati.”

“De Ligt? Za Matthijsa je isto. Verujem da će ostati u Juventusu. Želi pobeđivati u Juveu, to je izazov za njega. Sada mu je potrebno vremena, imao je operaciju ramena i mislim da Juve ima pravo bogatstvo za budućnost. On je poput novog Rembrandta u Holandiji.”