Marko Pjaca koji igra na pozajmici u Anderlechtu, spreman je da se vrati u Juventus ovoga leta, nakon što je samo četiri puta nastupio za briselski klub od januara.

Ovaj 25-godišnjak je pozajmljen belgijskom klubu do kraja sezone uprkos tome što je Juve za hrvatskog internacionalca imao ponude od Cagliaria da ostane u Serie A.


Bianconeri su neočekivano obnovili njegov ugovor na Allianz stadionu do juna 2023. godine te time istakli svoje poverenje u Hrvata.

Cagliari je bio blizu potpisivanja krilnog igrača za stalni dogovor prošle zime, ali je Stara Dama izabrala da ga pošalje na još jednu pozajmicu nakon njegovog dolaska iz Dinama Zagreba u julu 2016. godine.

Anderlecth je imao opciju da produži pozajmicu Marka na još jednu sezonu, ali ‘Calciomercato’ prenosi kako su se stvari zakomplikovale zbog prekidanja sezone te da je to dovelo do hitnog povratka Pjace nakon samo šest meseci.

Pjaca je u četiri odigrane utakmice u Jupiler Pro ligi postigao jedan pogodak, pa će se vratiti u Torino bez da je ojačao svoju poziciju na tržištu.

Njegova plata koja iznosi 3 miliona eura godišnje mogla bi biti problem za italijanski klub i Pjaca bi mogao zadati glavobolje sportskom direktoru kluba Fabiu Paraticiju, koji će biti primoran da pronađe rešenje koje će zadovoljiti obe strane.

PRVI SAZNAJTE NAJNOVIJE JUVENTUS VESTI