Andrea Pirlo je otkrio da su njegovi igrači bili ljuti jer nisu uspeli osvojiti sva tri boda protiv Atalante prošle sedmice te da su svoj bes iskalili na Parmi za vikend.

Juventus je bio dominantnija momčad skoro celu utakmicu protiv Nerazzurra, ali na kraju su osvojili samo bod u remiju 1-1. Bianconeri su imali mnogo prilika da uzme sva tri boda uključujući i odbranjen penal Cristianu Ronaldu.


Tim je takvu dominaciju prikazao protiv Parme, ali je ovaj put rezultat pošao u njihovu korist pobedom od 0-4. Pirlo je objasnio kako je njegovu momčad frustracija zbog remija poritv Atalante inspirisala da pobede te da žele ponoviti slično i večeras.

“Želimo završiti godinu na najbolji mogući način”, rekao je Andrea Pirlo uoči susreta sa Fiorentinom ove noći.

“U Parmi smo bili besni zbog remija protiv Atalante te smo na teren izašli potpuno koncentrirani. U drugom poluvremenu sam video žestinu poput one protiv Barcelone i to je upravo ono što tražim od svoje momčadi. Duh i želju da uvek pobeđujemo.”

Trener je takođe dao komentar i na igrače koji će biti na raspolaganju večeras.

“Demiral se oseća bolje, dok će Arthur propustiti utakmicu jer još oseća bol nakon udarca koji je zadobio protiv Atalante.”

“Dybala je trenirao i bit će sa nama večeras.”

“Fiorentina? Trenutno prolaze kroz težak period, ali oni su veoma dobar tim. Imaju fizički snažnei grače poput Vlahovića te jednog koji je velika klasa – Franck Ribéry. Branit će se duboko i pokušati napasti iz kontri, moramo biti oprezni.”