Andrea Pirlo kaže kako Juventus nimalo nije uticao na sagu Luisa Suáreza te da je oduševljen zbog dolaska Álvara Morate koji je ‘bio prioritet’.

Pirlo je kao trener debitovao sjajno protiv Sampdorie u pobedi rezultatom 3-0 prošle sedmice i srećan je kako se ekipa prilagodila njegovim metodama.


“Imali smo dobru sedmicu rada, bolju nego prošlu”, rekao je trener pred večerašnju utakmicu drugog kola Serie A protiv Rome.

“Pojačali smo intenzitet i ekipa je odgovorila dobro. Ostalo nije ni najmanje uticalo na nas.”

“Dybala je radio sa nama te se postepeno vraća. Videćemo kako se oseća nakon što je prošao veoma naporan rad te odlučiti da li će igrati.”

“Bilo bi čudno promeniti ceo sastav nakon samo jedne utakmice. Pokušaću da igram sa onima za koje mislim da su najbolje radili ove sedmice.”

“Morata? Tražili smo napadača i on je sada sa nama ovde. Poznajem dobro Moratu i imao sam sreću da igram sa njime. Bio je jedan od naših prioriteta.”

“Na tehničkom i taktičkom levelu, on je igrač kojeg smo tražili. Pellegrini je otišao u Genou kako bi više igrao. De Sciglio je dostupan baš kao što je bio i prošle sedmice.”

“Sami Khedira? razgovarali smo sa njime i on razume šta je najbolje rešenje za nejga i za nas.”

Večerašnju utakmicu možete uživo pratiti sa ekipom fan kluba Srbije u Frankies Pubu u Beogradu⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️

https://www.instagram.com/p/CFpNiKkBVJH/?igshid=1d1vaf9q208fq