Juventusov napadač, Paulo Dybala kaže kako se ‘divi’ njegovom bivšem saigraču, Paulu Pogbi te kaže kako su ‘delili sjajne stvari i nada se da će isto jednog dana ponoviti‘.

Ova dvojica su još uvek bliski prijatelji iako je Pogba napustio Torino još pre četiri godine te su i dalje u kontaktu nakon Francuzovog prelaska u Manchester United.


Izlažući svoju kolekciju dresova u intervjuu za UEFA-u, Dybala je izdvojio dres svog bivšeg saigrača i imao mnoge riječi hvale.

“Nisam mogao da se ne osvrnem na dres poput ovoga naravno. Ovo je dres Manchestera od mog prijatelja Paula, kome se ja divim čak i više kao osobi nego kao fudbaleru.”

“Imao sam priliku da podelim sjajne stvari sa njim i nadam se da ćemo moći ponoviti to jednog dana. Ipak, vezano za tu utakmicu, bilo je nezaboravno iskustvo igrati na stadionu kao što je Old Trafford. To je jedan od najvažnijih stadiona na svetu. Kada uđete na stadion u zraku osetite atmosferu i udišete je.”

Oni su tada igrali pod vodstvom Joséa Mourinha, jednog od najuspešnijih trenera u pojmovima pobeđivanja. Nije bila laka utakmica. Pobedili smo 1-0 golom koji sam ja postigao. Imao sam i malo sreće jer se lopta odbila ispred mene jako blizu gola.”

“Postići pogodak za pobedu na takav način to čini još i slađim, a razmeniti dres sa vašim prijateljem je jedna od najlepših stvari koje možete uraditi u fudbalu.”