Direktor Juventusa, Fabio Paratici, potvrdio je da će Maurizio Sarri ostati trener Juventusa i naredne sezone, dok je Cristiano Ronaldo srećan sa Bianconerima te da se razgovori oko produženja ugovora Paula Dybale nastavljaju.

(Photo credits to Juventus official website – Juventus.com)

Pre sinoćnje utakmice u kojoj je Juve pobedio Lazio (2-1), Paratici je odgovorio na neke špekulacije koje kruže okolo kluba ovih dana i takođe potvrdio da Sarri ostaje trener.

“Naš cilj je da osvojimo Scudetto. O Ligi šampiona ćemo razmišljati nakon 2. avgusta opušteni i željni igre”, rekao je direktor za italijanski Sky Sport.

“Sarri? Sva priča je u medijima. Ovde sam deset godina, a devet njih smo na vrhu tabele non-stop skoro. Osvajali smo trofeje i sa Maxom Allegrijem kroz pet godina, a opet kada remiziramo, čak i kada pobedimo, pojavljivale su se neke špekulacije. Sarri će biti trener Juventusa i sledeće sezone bez sumnje.”

“Ronaldo? Cristiano je veoma osetljiv, pristojan momak, koji ne ispušta njegov status najboljeg igrača sveta, osvajača Zlatne lopte niti pritiska bilo koga. On razgovara potpuno normalno sa trenerom i direktorima, baš kao i svaki drugi igrač.”

“Cristiano je veoma ubeđen u ostanak ovde kao i Paulo Dybala sa čijim predstavnicima razgovaramo oko produženja ugovora. On je jako važan igrač i može nam doneti još više u budućnosti.”