Očekuje se da će direktor Juventusa Fabio Paratici u Londonu održati niz sastanaka, uključujući i sastanak sa Romom kako bi diskutovali o nekoliko igrača iz oba tima.


S obzirom da se letnji prelazni rok u Italiji otvara na kraju meseca, Paratici će se navodno sastati sa nekoliko klubova u vezi potencijalnih prelazaka igrača u mesecima ispred nas.


‘La Stampa’ prenosi kako je jedan sastanak već isplaniran: prilika za razgovore sa novom upravom Rome, predvođenom Ryanom Friedkinom i Guidoom Fiengaom.

Uz igrače o kojima će navodno razgovarati, Nicolò Zaniolo je visoko na dnevnom redu, dok će dva kluba pokušati pronaći zajedničke interese u razmeni igrača.

Igrači koji bi mogli biti na ‘stolu’ su Mattia de Sciglio, Mattia Perin, Cristian Romero i Federico Bernardeschi, dok bi sa Romine strane, Edin Džeko i Alessandro Florenzi mogli napustiti klub ovoga leta.

Bianconeri su na tržištu u potrazi za novim ‘brojem devet’ te s obzirom na nejasnu budućnost Higuaína, Arkadiusz Milik ostaje glavna meta, dok bi jake alternative mogle biti Arsenalov napadač Alexandre Lazcazette, za kog bi Paratici takođe mogao diskutovati direktno sa londonskim klubom.