Juventus ne pregovara sa Donny van de Beekom ili Houssem Aouarom, dok Manuel Locatelli i Nicolò Zaniolo verovatno neće preći u Torino ovoga leta.

Juventusov website za novosti ‘Juventibus’ ugostio je dopisnika za transfere Bianconera, Romeo Agrestija, koji je u intervjuu izneo neke novosti oko Juveovog letneg marketa.


Prema navodima Agrestija, najvrelije ime za Juventus preostaje Arkadiusz Milik, kome je preostala godina ugovora sa Napolijem te je već dogovorio lične uslove sa Bianconerima pre mesec dana.

https://www.instagram.com/p/CDQ65-DB8IK/?igshid=r0gdwwe7cgwy

Daniele Rugani je na izlaznim vratima Torina ovoga leta i njegov odlazak se očekuje odmah prenosi Agresti, ali kako god, još uvek nema zvanične ponude za njega.

Novo pojačanje, Dejan Kulevski će u Juventus stići u sedmicama koje su pred nama i iako je blistao na poziciji krila za Parmu, Agresti navodi da ga Juve viši vidi kao ‘desetku’ te su već razgovarali sa njim otome.

U pogledu transfera, Manuel Locatelli verovatno neće napustiti Sassuolo ovoga leta, dok će Roma trenutno jako teško prodati Zaniola. Što se tiče veznog reda, nije bilo razgovora sa Van de Beekom ili Aouarom iz Juventusa, uprkos što su obojica bili povezivani sa klubom poslednjih meseci.

I konačno, Bianconeri će pokušati prodati Douglasa Costu na leto, dok će Leonardo Bonucci ostati u klubu bez obzira na interese Manchester Citya.

Kada je u pitanju rukovodstvo kluba, Pavel Nedved i Fabio Paratici će zadržati svoje uloge, dok budućnost Maurizija Sarrija ne zavisi o Ligi šampiona. Sa druge strane, U23 tim će biti pojačan dolaskom Andrea Pirla i Marca Storarija.