Pazarska Liga šampiona je fudbalska priča koja je nastala kao splet okolnosti i planova nakon završetka Pazarske Kalčo lige koju su činili: Juventus, Lazio, Milan i Inter.

Tokom Kalčo lige veliko interesovanje se pojavilo kod ljudi iz Novog Pazara, tačnije navijača od ostalih klubova. Tako da su organizatori lige odlučili da naprave Pazarsku Ligu šampiona.

U ligi mogu učestvovati samo navijači timova te se mnogi pitaju kako se zna ko za koga navija. Organizatori kažu da imaju razne načine da saznaju. Jedan od načina je taj da su se kod njih godinama kupovali dresovi, a takođe pronađu i druge načine da saznaju.

Ekipa Juventusa prijavila se još za vreme Kalčo lige. Glavni navijač i pokretač ideje u Novom Pazaru je Altin Grbović, koji poznaje većinu navijača Juvea. Odigrali su i nekoliko trening utakmica gde je napravio sjajnu selekciju.

Maksim i Altin

Fanklub je odma pružio veliku podršku ovome prijateljskom projektu. Veze između navijača su ojačane još od prošle godine, kada je Altin došao na okupljanje ekipe u Beogradu na utakmicu protiv Atlético Madrida (3-0). Tada su nastali čvrsti i neraskidivi odnosi posle kojih je fanklub obogaćen novim aktivnim članovima iz Novog Pazara i okoline.

Želimo im puno sreće u pohodu na titulu!


Fino Alla Fine!

Veliko okupljanje u Frenkis pubu , Beograd 12.04.2019