Novo pojačanje Juventusa, Dejan Kulusevski, kaže da sa Bianconerima želi da osvoji ligu šampiona i da magiju koju Dybala stvara možemo videti obično na PlayStation-u.

Švedski internacionalac je spreman da se pridruži svojim novim saigračima, obzirom da je sezona gotova te je dao intervju za Tuttosport gde se oglasio o svom prelasku iz Parme u Juventus.

“Razgovarao sam sa menadžerima i zajedno smo odlučili da umesto da se priključim Juveu odmah, bolje je da sačekam novu sezonu zato što će biti intenzivno, duga godina i potreban mi je mali odmor”, rekao je za Tuttosport.

“Idem u Juve da pomognem timu. Svestan sam toga da da bi opravdao poverenje koje mi je ukazano moram da radim mnogo, da imam strpljenja i da učim mnogo od saigrača i osoblja.”

“Poređenja sa Nedvedom mi laskaju. Pre nego ga upoznam, gledao sam neke snimke o njemu, bio je veoma jak. Možda ličim malo na njega u pogledu lakoće trčanja kombinovane sa mojom tehnikom.”

“Istina je da sam naučio novi fudbal u Parmi zato što u Atalantinom mladom timu sam uvek napadao tim koji se brani sa 10 igrača iza lopte. U Juveu ću naići na fudbal koji volim, sa mnogo poseda. Biće važno da se puno krećem.”

“Dybala? Mogu samo da učim iz puta kojime je Dybala išao, ponekad je bio i kapiten. Ja volim njegov način igre. On ima igru u svojoj glavi i sa svojom levom nogom izmišlja magiju koju obično možete videte samo na PlayStation-u.”

“Radujem se što ću biti u mogućnosti da igram sa Dybalom, a De Ligta ću pitati za savete kako da se brzo uklopim u grupu. On je samo godinu dana stariji od mene, a već se nametnuo u Juveu.”

“Ronaldo? Srećom, njega sam već upoznao i bilo je veoma uzbudljivo. Kada sam došao u januaru da potpišem ugovor sa Juve-om Cristiano mi se pridružio u sedištu kluba sa Cheillinijem, Buffonom i Bonuccijem, da mi požele dobrodošlicu lično.”

“Sa CR7 sam se našalio čak i pre Juve-Parma, ali šta smo govorili vam ne mogu reći… Bio sam dete kada sam se divio Cristianu na TV-u. Sada se osećam čudno što ga imam za saigrača. Spolja možda izgleda kao zvezda, ali on je veoma prijateljski nastrojen momak.”