Juventus je potvrdio da su oba igrača, Alex Sandro i Sami Khedira pretrpeli povrede nakon poraza u finalu Kupa Italije.

Tim se nakon finala vratio u Torino te su odmah poslepodne nastavili sa treninzima, ali ova dva igrača nisu bila prisutna.


Sandro se, kako stvari stoje, povredio sam u toku utakmice, dok se Khedira povredio na zagrejavanju i za njega je sezona vrlo verovatno završena.

“Nakon testova sprovedenih na igraču Alexu Sandru u J-Medicial centru, pokazano je da pretrpeo povredu medijalnog kolateralnog ligamenta. Fizioterapije će početi odmah.”

“Khedira je pretrpeo povredu tetive na dugom adukcijskom mišiću desne natkolenice. U narednim danima će odraditi daljnje testove kako bi mogli definisati vreme njegovog povratka.”

“Personalni program rada za Giorgia Chiellinija i Gonzala Higuaína se takođe nastavlja. Trening je zakazan za danas (subotu) poslepodne.”

‘Gazzetta Dello Sport’ prenosi kako je ova sezona za nemačkog veznjaka završena s obzirom da bi zbog povrede mogao odsustvovati najmanje mesec dana.

Takođe isti medij prenosi kako su šanse da Khedira ostane u Torinu veoma male uzevši u obzir zadnju godinu njegovog ugovora kao i njegovu plaću. Klubovi iz MLS-a navodno su pokazali interese za dovođenje Nemca.

PRVI SAZNAJTE NAJNOVIJE JUVENTUS VESTI