U medijima su se pojavili navodi kako je Juventus spreman žrtvovati Paula Dybalu u zamenu za Paula Pogbu, ali Argentinac ne želi otići u Manchester United, dok je Andrea Pirlo već odabrao svog centralnog veznog.

Veći deo jučerašnjeg dana trener je proveo razgovarajući sa predsednikom Andrea Agnellijem, vice-predsednikom Pavelom Nedvedom i direktorom Fabiom Paraticijem.


Prema navodima raznih medija, poslednjih šest sati sastanka je rezultiralo podržavajući Cristiana Ronalda bez obzira na navode njegovog mogućeg odlaska.

Vest koja se pojavila u raznim štampama jeste da je Dybala igrač koji bi mogao biti žrtva povećanja finansija nakon ranog ispadanja iz Lige šampiona.

Prema navodima ‘Tuttosporta’, La Joya bi čak mogao biti ponuđen Manchester Unitedu u sklopu razmene za Pirlovog starog saigrača Pogbu.

Kako god, Dybala je već odbio Tottenham prošloga leta i vrlo je malo verovatno da će promeniti svoje mišljenje za Manchester United, posebno nakon što je bio jedan od najimpresivnijih igrača Juvea u 2019-20 sezoni.

Izuzev ‘lova’ na veznog igrača, potraga se vrši i za jednim napadačem te postoji nekoliko imena koja su na Pirlovom radaru.

Arkadiusz Milik iz Napolija koji je bio zahtev Maurizija Sarrija ne bi bio potpuno isključen ni iz Pirlovih planova takođe.

Kao prvi izbor spominje se Duvan Zapata iz Atalante, ali La Dea nije voljna pustiti Kolumbijca da ode.

Još jedan kandidat je napadač Wolverhampton Wanderersa, Raúl Jiménez, koji se već nekoliko meseci povezuje sa Juventusom.

U poslednjim danima se pojavila i vest kako Juve razmatra i Edina Džeku ukoliko igrač bude želeo napustiti Romu, iako se i Inter povezivao sa Bosancem.