Juventus se povezuje sa Thomasom Parteyem

Juventus se povezuje sa dovođenjem veznjaka Atlético Madrida Thomasa Parteya, uprkos izveštajima da je igrač veoma blizu prelaska u Arsenal.

Bianconeri imaju u planu veliki remont ekipe nakon dolaska Andrea Pirla na trenersku poziciju prošle nedelje i odlazak Matuidija u Inter Miami.

Prema navodima poznatog sajta Juventusa ‘Ilbianconero’, klub je trenutno fokusiran na izlazne transfere pre ulaznih, ali su još u potrazi za napadačem, dva beka i bar jednim ili dvojicom novih veznjaka u sastavu.

Iz tog razloga ovaj website navodi kako je Juve kontaktirao Atlético u vezi 27-godišnjeg veznjaka Parteya, koji može igrati više uloga u timu, uključujući i vezni red.

‘Ilbianconeri’ navode kako je Partey već spreman da napusti ‘Jorgandžije’ ovoga leta čim se ukaže prava prilika, a njegova cena se kreće između 40 i 50 miliona evra.

Bianconeri će navodno nastojati smanjiti naknadu za transfer uključivanjem igrača u zamenu,a dva imena koja se najviše spominju su: Federico Bernardeschi i Douglas Costa.

Oba krilna igrača su u sličnoj situaciji te u potrazi da započnu njihovu karijeru ispočetka negde drugde te bi mogli pogledati prema Madridu s obzirom da su razgovori između dva kluba već počeli.