Juventus će se pojačati sa “tri nova igrača” kada se Serie A i Kup Italije nastave kasnije ovog meseca.

‘Corriere Torino’ izveštava da će Juve u nastavak sezone krenuti sa “tri nova pojačanja” na snazi u vidu: Samija Khedire, Giorgia Chiellinija i Meriha Demirala.

Prva dvojica već treniraju punim kapacitetom s time da je Nemac u decembru prošle godine prošao artoskopsko čišćenje levog kolena.

Khedira bi se mogao vratiti na teren na utakmici polufinala Kupa Italije protiv Milana nakon što je proveo sedam meseci van terena zbog povrede.

Sa druge strane, kapiten, Giorgio Chiellini se takođe vraća u punu kondiciju uprkos tome što je igrao umereno do pred odgađanje sezone.

Nakon operacije križnog ligamenta desnog kolena, Chiellini se uspeo vratiti na teren u utakmicama protiv Brescie i SPAL-a, dok je derbi protiv Intera proveo na klupi.

Sarri će isto tako moći računati i na Meriha Demirala za ligaške utakmice, s obzirom da je izostao sa spiska za Ligu šampiona nakon povrede kolena u pobedi nad Romom.

Turski internacionalac se vratio treninzima na Continassu te su početni izveštaji veoma pozitivni.

Mladi štoper bi svoj povratak na teren mogao napraviti za utakmicu Bianconera protiv Lazia sredinom jula. Demiral je imao nekoliko obećavajućih nastupa prošle godine.