Juventus bi ovoga leta mogao krenuti po jednog od Arkadiusza Milika, Maura Icardija ili Kaio Jorgea u potrazi za novim napadačem.

Klub je u potražnji za njihovim novim ‘brojem devet’ s obzirom da postoje sumnje oko budućnosti Gonzala Higuaina, a Juve još nije pronašao zamenu ni Mariju Mandžukiću koji je napustio Bianconere u januarskom prelaznom roku.

Kako javlja Juventusov dopisnik za ‘Goal Italia’, Romeo Agresti, postoje tri imena koja se spajaju sa crno-belima ovoga leta.

Icardi još uvek nije postigao stalni dogovor sa Paris Saint-Germainom, a njegov povratak u Inter je veoma malo mogućan zbog njegovog lošeg odnosa sa direktorom Marottom kao i trenerom Conteom.

Milik je novo ime koje se povezivalo sa Juventusom nekoliko puta poslednjih meseci. Uprkos tome što je on igrač velikog rivala Napolija, Poljaku je prestala još samo jedna godina ugovora pa je tako njegov prelazak u Torino možda ostvariv.

Na kraju se spominje i 18-godišnji Kaio Jorge. Jorge je novo ime u svetu fudbala, ali je sve impresionirao svojim prvim nastupima u brazilskom Santosu.