Juventus Kamp Srbija

Kao partneri Juventus Kamp Srbija, veoma smo uzbuđeni i ponosni što će zvanični Juventus kamp posetiti Srbiju po četvrti put u 2020. godine i preneti deo metodologije treninga fudbalskog kluba Juventus, koji se smatra za jedan od sigurno najvećih i najuspešnijih fudbalskih klubova na svetu.

Juventus kamp će se održati u periodu od 17. avgusta, zaključno sa 21. avgustom 2020. godine u Kladovu, na terenima fudbalskog kluba Đerdap. Kao i prethodnih godina, tako i naredne cilj Juventus Kampa Srbija je da zajedno obilazimo Srbiju i da se ujedno upoznamo sa svim lepotama koje Srbija pruža, a isto tako i omogućimo sve uslove koji su potrebni deci da što kvalitetnije treniraju.

Što se samog Kladova tiče, u pitanju je prelep grad sa bogatom kulturnom tradicijom, ispunjen mnoštvom kulturno-istorijskih spomenika. Kroz kladovo protiče reka Dunav i smatra se da je upravo tu Dunav najlepši.

Prijatelji iz fudbalskog kluba Đerdap su Juventusovom Kampu dali na raspolaganje dva velika fudbalska terena sa prirodnom travom, kao i mali teren sa veštačkom podlogom. Tereni se nalaze na ulazu u Kladovsku tvrđavu, izolovani su od ostalog naselja i pružaju mir za svakodnevne treninge.

Broj mesta je kao i uvek do sada ograničen kako bi se omogućio što kvalitetniji trening za svakog učesnika. Svi kampovi će biti vođeni od strane zvaničnih Juventusovih trenera iz Italije, koji će doći u Srbiju da sprovedu Juventusove programe širom Srbije.

Projekat Juventus Akademije

Projekat Juventus akademije, poznatiji kao J-Academy Projekat se sastoji od sledećih stubova:

1- Akademija:
Juventusova akademija je godišnja fudbalska škola, osnovana da razvije fudbalske sposobnosti i mogućnosti učesnika kroz Juventusovu metodologiju i filozofiju. Juventusova Akademija je fudbalska škola koja se održava svake godine i postavljena je da razvije veštine učesnika pomoću Juventusovih metoda treniranja, koji se primenjuju prema godinama i veštini igrača, gde god se kurs odvijao. U Italiji postoje škole za fudbal (Scuola Calcio Italia) i Inostranstvu (Internacionalne Akademije). Principi koji su u osnovi projekta su fer igra, zabava, razmena iskustva i učenje da uvažavaju vrednost pobede ali i da prihvate poraz. Juventusova Akademija ima za cilj da poboljša tehničke veštine mladih, ali i njihove lične kvalitete u skladu sa glavnim konceptom: “Razvijte prvo ljude potom fudbalere”.

2- Kamp:
Juventusovi kampovi su belo crni praznik za dečake i devojčice izmedju 6 i 17 godina. On nudi jedinstveno iskustvo treniranja, kao i stvaranje novih prijatelja, zabavu i puno igranja fudbala. Zabavite se, steknite nove prijatelje i unapredite svoju sposobnost igranja fudbala ko god da ste. Ovo je u srcu onoga što naši kampovi mogu ponuditi. Kampovi su dizajnirani tako da učesnicima uzrasta od 6 do 17 godina pruže pet dana nezaboravnog iskustva. Deca će trenirati u kampovima pod pažljivim okom osoblja i Juventusovih trenera, koji će osigurati njihovu bezbednost na terenu i van njega za neverovatan belo-crni praznik posvećen sportu i uživanju.

3- Trening iskustvo:
Iskustvo treniranja u Juventusovim stilu koje se održava u vrhunskom okruženju. Program je pun aktivnosti za sve mlade koji žele da uživaju u metodama Juventusovih treninga. Iskustvo treniranja na Juventusov način znači mnogo više od obuke, to znači bukvalno otkrivanje svega što Juventusov svet nudi. Upravo to je ono što Juventus iskustvo nudi: personalizovan Juventusov trening.

Upis je u toku!

Za više informacija o samom kampu, šta sve sadrži, koji su uslovi, cene i za samu prijava na kamp možete otći na zvanični sajt kampa klikom na dugme ispod.

error: Content is protected !!