Cristiano Ronaldo je posvetio svoju budućnost Juventusu navodeći kako je njegov duh i njegova ambicija viša nego ikada dok se priprema za svoju treću sezonu u Torinu.

Portugalska zvezda je bila meta raznih navoda kako prelazi u Paris Saint-Germain sa navodima pojedinih francuskih medija kako više nije srećan u Juveu.


Uprkos špekulacijama, skorašnji natpisi italijanskih medija tvrde kako se Ronaldo smatra za jednog od ‘nedodirljivih’ igrača za novog trenera Andrea Pirla te da želi graditi tim oko njega.

CR7 je putem Instagram profila potvrdio svoju posvećenost Bianconerima, insistirajući da želi raditi sa klubom kako bi osvojili Italiju, Evropu i Svet!

“Dok se pripremam za svoju treću sezonu kao Bianconero, moj duh i moja ambicija su viši nego ikada. Golovi. Pobede. Predanost. Volja. Profesionalnost. Svom svojom snagom i uz dragocenu pomoć mojih saigrača te celog osoblja Juventusa, radićemo kako bi ponovo osvojili Italiju, Evropu i Svet!”

“Rušenje rekorda. Savladavanje prepreka. Osvajanje titula i ostvarivanje ličnih ciljeva. Da učinimo više i bolje još jednom. Da dosegnemo više i uspemo u svim izazovima koji će nam možda stati na put.”

“Da svaku godinu pretvorimo u bolju avanturu nego onu prošlu i osvojimo sve za naše navijače i simpatizere. Da budemo nositelji ove nevorovatne i jedinstvene strasti koja je Juventus te živimo kroz njenu istoriju, uzdizajući naše ime, naše vrednosti i naše standarde što je više moguće.”

“Mi smo Juventus!
Mi smo šampioni!
Vratili smo se i jači smo nego ikada!
Računamo na vas!
Svi zajedno!
Fino Alla Fine! 💪💪”

https://www.instagram.com/p/CEcMQojATlb/