Cristiano Ronaldo je zaljubljen u Juventus i ima “ogromno divljenje” prema navijačima kluba, kaže dobar prijatelj portugalskog krilnog napadača.

Cristiano se nedavno vratio u Torino iz Madeire gde je trenirao sa lokalnom ekipom, Nacional de Madeira.

Photo by Marco Canoniero/LightRocket via Getty Images

Golman U19 ekipe ove ekipe je u razgovoru za ‘Tuttosport’ prepričao vreme koje je proveo sa superzvezdom Juventusa i naklonost koju 35-godišnjak ima prema Bianconerima.

“Sve se dogodilo iznenada”, kaže čuvar mreže Madeire, Filipe Gonçalves, “tako brzo da mi to i sada deluje kao san.”

“Cristiano me mnogo iznenadio iz više pogleda. Nakon treće trening sesije, kada je shvatio da je to njegova posljednja sesija sa Hugom jer se ovaj vraća u Lisabon, trčao je za njim da mu zahvali i da poklon. Isto je uradio i sa mnom…”

“Uveravam vas da je najlepši i najneverovatniji poklon to što sam mogao trenirati sa svojim idolom. To vredi više od svega.”

Ronaldo je u sjajnoj formi, trenirao je dosta u Madeiri. Kada nas je moj kolega Hugo napustio, pridružio nam se još jedan moj prijatelj, Pedro Andrade te krenuo raditi sa nama. On nije golman, on je igrač koji voli dodavati i nabacivati lopte. Recimo da je pokušao ‘servirati’ nekoliko lopti Ronaldu poput Pjanića i Dybale.”

“Ronaldo mi je delovao jako sretan sa njegovim iskustvom u Italiji u Torinu, a posebno igrajući za Juventus. Nekoliko puta mi je rekao kako je Juve jako velik i organizovan klub te da ima veliko divljenje prema navijačima, koji sjajno vode brigu o njemu.”