Douglas Costa bi mogao završiti u Premier ligi odnosno Wolvesu s obzirom da mu je Andrea Pirlo već rekao kako nije u njegovim planovima.

Brazilac je ušao sa klupe u pobedi Juventusa nad Sampdoriom u prvoj utakmici nove sezone umesto Dejana Kulusevskog, ali je mladi Šveđanin svoj briljantan debi zapečatio i pogotkom te tako jasno dao doznanja da se može ozbiljno računati na njega.


Wolvesi sada pokušavaju ubediti ga da pređe u Englesku s obzirom da njegov agent ima snažne odnose sa engleskim klubom trenutno.

Wolverhampton je pre samo nekoliko dana prodao Diega Jotu Liverpoolu, što ih je ostavilo sa kratkim opcijama na poziciji krilnih napadača.

Odlazak Coste bi verovatno doveo još jednu opciju jer bi Juve ostao sa samo četiri krilna igrača u sastavu, a obojica, Paulo Dybala i Bernadeschi su prethodni meč propustili zbog povreda.

Engleski ‘The Sun’ tvrdi da Juventus razmatra Stephen El Shaarawy-a ili Federica Chiesu kao potencionalne zamene iako je Chiesa takođe na meti AC Milana. Ovaj 22-godišnjak bi verovatno bio preferenca jer klub traži zvezdu na tržištu.