Leonardo Bonucci veruje da je najvažnija stvar bila plasirati se u finale nakon remija Juvea protiv Milana u polufinalu Kupa Italije 0-0. Štoper insistira na tome kako će navijači videti ‘sjajan Juve i sjajnog Ronalda u narednom periodu’.

Milan je rano ostao sa 10 igrača na terenu, ali Bianconeri nisu uspeli iskoristiti tu prednost do kraja, međutim to ne zabrinjava mnogo Bonuccija.

“Važna stvar je bila plasirati se dalje kako bi mogli igrati finale u Rimu i pokušati ostvariti naš prvi cilj ove sezone”, rekao je Bonucci za Rai Sport.

“Bilo je neobično i teško na početku, prazan stadion nakon 90 dana. Malo smo se istegnuli i Milan se odlično snašao sa 10 igrača protiv 11.”

“Bio je to remi, ali moramo gledati u polu-punu čašu jer je naš cilj bio da stignemo do finala u sredu.”

• Ronaldo je napravio redak promašaj sa bele tačke, pogodivši stativu nakon što je Juventusu svirano igranje rukom.

“Čak i najbolji naprave grešku. Milan je takođe mogao postići pogodak u bilo kom trenutku, tako da smo morali biti oprezni. Mislim da ćemo nadalje videti sjajan Juve i sjajnog Ronalda.”

“Potrešeni smo mračnim trenutkom za celi svet i nadam se da je naš povratak uneo bar malo radosti u domove naših navijača. Želimo im posvetiti nešto više u sredu.”