Rodrigo Bentancur je otkrio kako je učio engleski jezik u karantinu dok je gledao Franka Lamparda, Stevena Gerrarda i Sergia Busquetsa

Veznjak Juventusa se vratio u Continassa ove nedelje kako bi započeo individualne treninge te je u razgovoru za službeni klupski website pričao o iskustva tekom karantina.


“Samo obuvanje kopački ponovo je bila fantastična senzacija”, rekao je za website.

“Jedva čekam da se svi vratimo grupnim treninzima. Trebaće malo više vremena da povratimo formu na nivou utakmica, ali će biti sjajno. Biće teško igrati sezonu leti zbog vrućina na primer i odsustva navijača, ali moramo dati 150% od sebe kako bi napravili nešto.”

“Vreme u karantinu sam koristio da poboljšam svom engleski gledajući neke online setove. Kao dete sam se divio Lampardu i Gerrardu, a uvek mi se sviđao i Busquets takođe. Gledao sam dosta njihovih utakmica i to mi je mnogo pomoglo da naučim.”

“Nije mi važno koju ulogu u veznom redu igram, to mi ne predstavlja nikakvu razliku. Trener Maurizio Sarri mi uvek pokazuje veliko poverenje i ja mu pokušavam uzvratiti, ali još se mogu dosta poboljšati.”