Novi veznjak Juventusa, Arthur Melo, rekao je da je bio uveren ambicioznim projektom u Juveu te da se raduje početku nove sezone u crno-belom dresu.

Brazilski internacionalac je govorio na svojoj prvoj press-konferenciji kao igrač Juvea danas poslepodne i otkrio zašto je odlučio pridružiti se Bianconerima.

(Photos credits to Juventus official website – Juventus.com)

“Ovo je veoma važan dan za mene. Zahvaljujem se svojoj porodici, menadžeru, Fabiu Paraticiju i svima koji su mi poželeli dobrodošlicu”, započeo je Arthur.

“Imam privilegiju igrati sa najboljim igračima, igranje sa Ronaldom je skoro kao ostvarenje sna. Projekat me ubedio, veoma je ambiciozan.”

“Moja pozicija? Još uvek nisam pričao o detaljima sa trenerom. On je igrao fudbal kao malo ko, kretao se i igrao na jedinstven način.

“Osećam se privilegovano igrati za ovakvog trenera. Nismo razgovarali o formaciji i poziciji na terenu još uvek.”

“Barceloni se samo mogu zahvaliti, pokazali su mi veliku naklonost. Tretirali su me jako dobro i kao deo veoma ambicioznog projekta.”

“Mislio sam da bi to mogao biti veliki iskorak u mojoj karijeri. Jedan od glavnih razloga mog prelaska je bila Liga šampiona.”

“Juventusov projekat je ekstremno ambiciozan. Liga šampiona je prioirtet. Radiću sa svojim saigračima kako bi ostvarili taj cilj kao i mnoge druge.”

“Mislim da je fizička sprema nešto zahtevnija u Serie A. Ovo je sjajna liga, sezona će biti teška, ali Juventus je sjajan tim.”

“Očekuju nas nove borbe i mi jedva čekamo da počnu.”

https://www.instagram.com/p/CEpBiiAgNWg/?igshid=ar1fdt0cb7kr